rektorÖğrenci Konseyi yeni yönetimi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i makamında ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede 55.000 kişilik büyük bir aile olan Ankara Üniversitesi’nin bütün fertlerinin katkılarıyla çalışmalar yapılacağı dile getirilmiştir. Yol haritası olarak fakülte, yüksekokul, konservatuvar ziyaretlerinin planlandığı Rektör Bey’e iletilmiştir.
Ankara Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin kurumsallaşmak adına adımlar atacağını, stratejik bir plan dahilinde faaliyetlerine yön vereceğinin altını çizen yeni yönetim kurulu, üniversite yönetimi ile kurulacak iletişimin önemine de dikkat çekmiştir. Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Prof. Dr. Erkan İbiş, bu yolda ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etmiştir.